Ebédbefizetés

Intézmények Gazdasági Hivatala, 2890 Tata, Bercsényi utca 1.

E-mail: vaszaryetkeztetes@igh.hu

Tel.: +36 30 550 4179, +34 588 675 

 

 

Tájékoztató étkezési díj befizetésről

 

 

Tisztelt Szülő!

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a kialakult népegészségügyi helyzetre tekintettel gyermekük étkezési díjának készpénzben történő befizetésére nincs lehetőség.

 

Levelünkhöz mellékeljük a decemberi étkezési térítési díj számláját és a befizetéshez szükséges csekket. Akinek van regisztrált e-mail címe intézményünknél azoknak mellékelünk  tájékoztatót a szülői felületre történő belépéshez.

 

Kérjük amennyiben van rá lehetőségük válasszák az elektronikus fizetést, mely történhet átutalással, illetve bankkártyás befizetéssel is, így elkerülhetik a postán történő sorban állást.

 

Utalás esetén a bankszámlaszám megtalálható a csatolt számla bal felső oldalán. Az utalásnál mindenképp tüntessék fel a számla sorszámát (jobb felső sarokban található), gyermek nevét és az oktatási intézmény nevét. (pl.: IGH-2020/08001, Minta Péter, Kőkút)

 

Akik kaptak tájékoztatót a szülői felületre történő belépésre nagyon egyszerűen bankkártyás fizetéssel is rendezni tudják az étkezési díjat ebben az esetben automatikusan teljesül a számla.

 

Amennyiben december hónapra nem igényelnek étkezést azt kérjük mielőbb jelezzék az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

 

Kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre.

 

Telefon: 06-30-550-4179, 34-588-675

Email: etkeztetes@igh.hu

 

Szíves együttműködésüket előre is köszönjük!

 

 

Tata, 2020.11.13.